Schoudertas

Schoudertas

Neem een boodschappentas voor maximale ruimte voor uw bedrijf

Sacastar.nl ontdek je een grote familie boodschappentas. Ontdek de selectie van boodschappentassen vrouw voor alle budgetten en alle stijlen van Sacastar.nl. Verwen uzelf door middel van een breed scala van modellen of voor dagelijks gebruik of een meer informele manier.

Filteren

 1. ADIDAS (1)
 2. ARTHUR ET ASTON (3)
 3. CALVIN KLEIN (11)
 4. CERRUTI 1881 (2)
 5. EASTPAK (10)
 6. ELLE (9)
 7. LA BAGAGERIE (3)
 8. LACOSTE (12)
 9. LANCASTER (13)
 10. LE TEMPS DES CERISES (18)
 11. LITTLE MARCEL (2)
 12. POURCHET (2)
 13. SOCO (18)
 14. VICTORIA CASAL (5)
 15. Y NOT (2)
COULEUR
 1. Synthetisch (25)
 2. Cordura (10)
 3. Synthetisch (74)
 4. Leder (2)

De boodschappentas is tijdloos en geschikt voor vele situaties, als het gaan boodschappen of zet spullen natuurlijk. U kunt ervoor kiezen om een groot aantal van de goederen op te slaan zonder te vervallen in een toto. De zakken zijn nodig om uw boodschappentas te laden, in het bijzonder voor het opslaan van uw tas of laptop.

Om te gaan winkelen of gewoon voor de liefde van de vorm van de tas, schoudertas is een klassieke vrouw zakken in lederwaren. Dit is om een model dat het beste bij je stijl te kiezen. Voel je vrij om een model van de kwaliteit te nemen, maar als je het niet gebruikt het elke dag, het kan altijd nuttig vroeger of later zijn.

Verwen uzelf met onze selectie van boodschappentas door te kiezen voor kwaliteit

U kunt kiezen uit een fijne lederwaren merk collectie om zeker te zijn van de kwaliteit. Dus probeer onze categorie die kunnen zeker zijn van uw keuze. De schoudertas is een klassieke collectie van uw handtas en we nodigen u uit om een assortiment van verschillende kleuren maken.

Neem gerust een kijkje op onze verschillende stijlen van boodschappentas hebben, bestaat in vele kleuren en materialen die geschikt zijn voor alle leeftijden en alle smaken. Met de levering in 72 uur, Sacastar.nl geeft u de vrijheid van dressing voor 30 dagen en maak een terugkeer als het model niet bij je past.