Koerier schoudertassen

Koerier schoudertassen

Vind een koerier schoudertassen collectie voor mannen op Sacastar.nl

De onmisbare man messenger bag heeft nu een gegarandeerde plaats in de selectie van de mannen zakken. Praktisch en eenvoudig aan te passen dankzij de schouderriem, de tas is de metgezel van de moderne mannen op zoek om hun zaak op te slaan in een plastic zak en praktisch. Gedragen over de schouder of steek de schoudertas is ideaal voor hands-free en dragen al uw bedrijf veilig.

Filteren

 1. ADIDAS (4)
 2. ARTHUR ET ASTON (2)
 3. CALVIN KLEIN (2)
 4. EDEN PARK (2)
 5. ELITE (1)
 6. FOSSIL (4)
 7. GUESS (1)
 8. LACOSTE (4)
 9. LANCASTER (6)
 10. LE TANNEUR (4)
 11. LEVI'S (2)
 12. MAC DOUGLAS (1)
 13. PUMA (3)
 14. SERGE BLANCO (6)
 15. TEXIER (5)
 16. THIERRY MUGLER (3)
COULEUR
 1. Synthetisch (12)
 2. Synthetisch (14)
 3. Synthetisch (3)
 4. Leder (21)

Geniet van al uw man tas collecties Sacastar.nl aan het model dat u perfect past in uw dagelijks of af en toe uitstapjes te ontdekken. De meeste modellen zijn portemonnee flap heeft een magnetische sluiting. In termen van materialen die u portefeuilles leer of synthetisch vinden, terwijl op het gebied van sluiting, sommigen zullen afsluiten met een rits en anderen met een flap.

Kwaliteit zak schooltassen zijn op de hand, omdat Sacastar.nl merken, vindt u een ruime keuze bij Fossil, Le Tanneur, FRANCINEL, Arthur & Aston vinden. U kunt kiezen uit een breed scala van modellen die je draagt in uw bedrijf en in je vrije tijd.

Hoe kunt u uw portemonnee of tas sluiten met een klep te beschermen?

Of het nu gaat om te gaan werken of om te ontsnappen, de messenger bag is perfect voor het dragen en opslaan van alle A4-documenten. U kunt ervoor kiezen om een groot aantal van het record te sorteren en te categoriseren al je papieren. De zakken zijn essentieel voor uw messenger bag ruimen, zijn er zodat u uw portemonnee of laptop op te slaan.

Op Sacastar.nl, de levering is snel en je draai tevreden of volledig terugbetaald. Dus je hebt tot 30 dagen om te proberen en maken ons terugkeren als de messenger bag is niet voor jou.