Portemonnee

Portemonnee

Ontdek onze verschillende soorten portemonnees voor mannen

Vele vormen zijn voor uw portemonnee en je zult verwend worden met de keuze op Sacastar. De beurs zal aan uw zijde voor al uw transacties per dag, ongeacht zijn vormen. Om al uw munten met bankbiljetten en mogelijk enkele kaarten op te slaan, een ruime keuze aan portemonnees modellen is dan ook om alle gewoonten te voldoen.

De portemonnee ijzeren paard vorm is populair bij mensen die willen één oogopslag hun valuta. Of het nu een, twee, drie of meer compartimenten, zul je genoeg te portemonnee keuze Man op Sacastar vind: uw online lederwaren. Vind een breed scala van man-portemonnee om je tas te passen, maar ook met je riem of met een ketting.

Merken, vindt u vele modellen in Le Tanneur, Texier, Fossil, Lacoste en Jean Louis Foures. Voor de meeste atleten, Eden Park en Serge Blanco bieden een complete verzameling van kleine lederwaren alleen voor het mannelijke geslacht.

Wat sluiting om zijn portemonnee te kiezen?

Dit is zeer belangrijk omdat het hoofdzakelijk uw gebruik munten die in aanmerking komt. De keuze van een sluiting die het meest praktisch is. U zult rits modellen, andere druk en sommige met een deksel te vinden.

Aarzel niet om een aantal portemonnees modellen kopen om rustig thuis te proberen en aan degenen die niet willen terugkeren. Zoals gebruikelijk, de levering is snel op Sacastar en je krijgt tot een maand uit te proberen uw portemonnee.