Paquetage

Paquetage

Sacastar.nl biedt de grootste selectie van Paquetage zak online

Vooral bekend om de bekende emmer zak, Paquetage biedt vele verschillende soorten zakken zoals de zak, zak of tas. Real bestseller, emmer tas Paquetage Madrid is een samenvatting van de uitvoerbaarheid met het voordeel om de schouder te dragen. Het model is verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur en wordt geleverd met een heleboel kleine lederwaren.

Paquetage biedt een compleet assortiment van lederwaren en accessoires voor zowel de vrouw en man. U vindt, voor Madame, een onvergelijkbare collectie van stijl met de Basic lijnen, Ethereal nog Artic. Uw favoriete emmer zak stijl schouder te bereiken is een grote waarde terug naar school als je mappen of documenten op te slaan hebben.

Paquetage is ook een breed scala van materiaal dat is het symbool van de heropleving van het merk in de afgelopen jaren. Met vormen en kleuren die ze te identificeren uit het eerste gezicht zijn de creaties van het merk de wereld bocht gemaakt en zijn nu een icoon lederwaren.

Maak de keuze van een handtas Paquetage uw online leer Sacastar.nl

Het merk heeft sinds haar oprichting in 1984, daalde zijn modellen met valuta's en metgezel deuren, terwijl een bijpassende handtassen met modellen. De naam Paquetage is niet in tegenstelling tot militaire zakken gedragen door soldaten in de rug, dus het is logisch dat het merk dalingen van militaire eenheden in zijn zakken.

Dus koop nu je Paquetage tas Sacastar.nl met een gerust hart met een snelle levering en terug te keren tot 30 dagen. Alle natuurlijk genieten van de prijzen tot de laagste in het net.