ONDERHOUD LEDEREN - SACASTAR.NL

ONDERHOUDSTIPS het onderhoud van uw LEERZAK

  

Om de schoonheid van uw lange of kleine lederen tas te behouden, adviseren wij u om deze aanbevelingen op te volgen:

 

Wat u moet weten over leer !

Leer is in de eerste plaats een edel en levend materiaal. De schijnbare aderen, de onregelmatigheden zijn natuurlijke kenmerken van de huid. Ze bewijzen de zuiverheid en kwaliteit van de leer. Net als elk natuurlijk materiaal dat leeft, leer is waarschijnlijk veranderen met de tijd en nemen om de lucht en blootstelling aan licht, een patina. Het bevat een aantal merken, aders en kleurvariaties, die de eigenschappen van dit materiaal zijn. 

 

Bescherming tegen regen

Er zijn helaas geen leer kan worden gegarandeerd tegen regen of vocht. Echter, in het algemeen, huiden leed aan een waterdicht behandeling om de leerlooierij, in geval van regen, dus je moet onmiddellijk afvegen met slechts een droge doek. Intact van de kwaliteit van de huid te houden, raden wij u aan het leer weg te houden van vocht, regen, en warmtebronnen.

 

Leder natuurlijke en zaad

Gebruik een zachte doek met de essentiële crème lederen, of meer gewoon de reinigingsmelk of babymelk.

 

Leder glad

Gebruik een zachte doek met een neutrale schoensmeer of crème van essentieel belang om het leer te polijsten.

 

Lakleer

Polish met een zachte, vochtige doek katoen brillantine of met een beetje olijfolie om de helderheid van leer te benadrukken en het wissen van alle mogelijke sporen.

Voor alle onderhoudswerkzaamheden, zeker niet te materiaal over alle delen van canvas of plastic deponeren.

 

De katoen en synthetische stoffen

Reinigen met een zachte borstel met water en zeep. Voor alle onderhoudswerkzaamheden, moet u niet om het leer delen nat.

 
Een lederen voorwerp vraagt ​​enige keer verfraaien. De zorg die u zowel het gebruik als het onderhoud van uw artikel te nemen zal haar schoonheid te behouden. 
 
 
Lees ook onze adviezen op onze blog: http://blog.sacastar.com/en
 
Volg ons op Twitter : twitter.com/Sacastar
Volg ons op Facebook : facebook.com/Sacastar
 
Als u twijfels over het onderhoud van je tas na al die tips interviews, laat het ons dan weten via e-mail op info@sacastar.com