UW VOORDELEN OP SACASTAR.NL

Sacastar.nl: het grootste assortiment aan lederwaren op het internet.

 

Express verzending, tevreden of geld-garantie, retournering van uw producten tot 30 dagen na ontvangst, Sacastar biedt u het allemaal aan!

Sacastar.nl biedt u het grootste online assortiment aan tassen aan en garandeert dat u nooit meer zal betalen dan de prijs in de boetiek.

 

 
EXPRESS LEVERING

Als u items op het internet koopt, wilt u niet te lang op uw levering wachten. Dit is de reden waarom SACASTAR.NL, als u uw bestelling voor 14u plaatst, uw pakket nog dezelfde dag verzendt, dit van maandag t.e.m. vrijdag. U hebt de zekerheid dat alle gekozen artikelen in voorraad zijn, klaar om naar u verzonden te worden. Als u uw bestelling in het weekend plaats, wordt uw pakket op maandag verzonden. Elke bestelling die op een feestdag wordt geplaatst wordt de eerst volgende werkdag verzonden.

TEVREDEN OF GELD TERUG: U hebt 30 dagen om te beslissen !

Tijd genoeg! U hebt tot 30 dagen de tijd om de artikelen die u niet wilt behouden te retourneren. Probeer uw handtas in alle rust uit, maak kennis met uw nieuwe schoudertas, uw kleine lederwaren, toon ze aan uw familie en vrienden en beslis vervolgens in alle sereniteit (zie de algemene verkoopvoorwaarden)

EXPRESS RETOURZENDING
 
Na ontvangst van uw retourzending, controleren we de inhoud. Alleen geretourneerde artikelen die nieuw, ongedragen en in de originele verpakking zijn, worden zonder enige verdere verplichting van uw kant en binnen 15 dagen na het terugplaatsen van het geretourneerd product in onze voorraad terugbetaald.
 
KLANTENSERVICE
 
We staan tot uw beschikking voor al uw vragen over onze producten of website. Neem contact met ons op via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar: info@sacastar.com
 
Een team van professionals staat voor u klaar om u te helpen en u bij te staan in uw keuze.
 
Volg uw leveringen
 
Zodra uw bestelling is verzonden, sturen we een bevestiging via e-mail met vermelding van het Colissimo trackingnummer. Dit trackingnummer is tevens te vinden in uw account onder de rubriek ‘Mijn bestellingen’. Zo kunt u op elk moment weten waar uw pakket zich bevindt.

 

Follow us on Twitter: twitter.com/Sacastar
Follow us on Facebook: facebook.com/Sacastar
Follow us on Pinterest: pinterest.com/Sacastar
Follow us on Google Plus: plus.google.com/Sacastar

SACASTAR NETHERLANDS 

GOED SHOPPING ON SACASTAR.NL !