WOORDENLIJST VAN LEDERWAREN

 

 

Verontruste leer

Materiaal verkregen door het scheuren van het leer. Dit deel komt overeen met het onderste gedeelte van dit rip die niet langer de bloem (het bovenste gedeelte van de dermis). Dit is een stijver materiaal minder edel dan volnerfleer.

 

Leer

Dierlijke huid gewerkt door de leerlooierij, is het meestal koeienhuid tijd of varkensvlees. Er zijn meerdere leersoorten volgens de dieren en hoe deze werkt.

 

Lederwaren

Het leer is een term die afkomstig is van het woord voor marokko geitenvel dat is uitgewerkt wil zeggen gelooid. Maar de definitie van lederwaren blijft vrij vaag over de strikte term omvat transacties rondom handtassen, bagage en mode-accessoires, zoals portemonnees, portemonnee, chequeboek houder, kaart deur ... In brede zin, lederwaren omvat alle activiteiten met betrekking tot leer werken.

Hoewel meerdere millennium wordt de activiteit van de leer ervaren een sterke groei van en gedurende de industriële revolutie. Het werk en het gebruik van leer is snel etrandra veel gebieden.

 

Portemonnee

Dit is vooral een accessoire voor zijn geld, misschien bankpassen en papieren op te slaan. Of de valuta of tickets, kunt u opslaan in een portemonnee al uw geld op een plaats. Er is opslagruimte bij uitstek van het geld in een tas.

 

Rugzak

Dit is een tas die wordt gedragen op zijn rug die de last van het materiaal op de schouders door middel van gewatteerde en verstelbare schouderbanden plaatst. Het is erg handig voor de bevrijde handen en kan relatief zwaar gewicht te dragen.

 

Volgende: Purse, portemonnee, Italiaans Portemonnees, Card, Lederwaren, Satchel Bag, schouderriem, Paraplu, toilettas, Piloot geval Vanity case, heuptas, Weegt bagage, bowling tas, handschoenen, Boodschappentas, Satchel handdoek, Trolley Koffer,